Zoek

Ons Online Magazine

ONS VERHAAL

Anna, 29 JAAR, psycholoOG

Vraag 1: Als je een geur was dan zou ik de geur zijn van vers gemaaid gras. Het brengt me terug naar de geur van de zomers uit mijn kindertijd.

 

Vraag 2: Als je een ingrediënt was dan zou ik cacao zijn. Het staat erom bekend dat het teruggeeft aan de aarde terwijl het ons tegelijkertijd voedt. Ik zou dan gebruikt worden voor zowel hoofdgerechten als desserts, zout en zoet.

 

Vraag 3: Als je een plant was dan zou ik een klimop zijn. Ik houd van vrijheid. Ik zo ver gaan als mijn lange, groene takken konden reiken.

 

Vraag 4: Als je geluid was dan zou ik het ochtendgeluid van een zingende vogel zijn. De zoete melodie van vreugde.

 

Vraag 5: Als je een bestemming was dan zou ik een donzig wolkje zijn dat langzaam voortgestuwd wordt door de wind, de wereld ontdekt.

 

Vraag 6: Als je een herinnering dan zou ik mijn huwelijksreis zijn. Een zonnig mediterraan eiland omringd door heuvels en zee. De strakblauwe hemel leek alleen voor ons te bestaan.

 

Vraag 7: Als je een droom was dan zou hij gaan over broederschap. Broederschap in een gezin, broederschap tussen vrienden, broederschap tussen buren en broederschap over de hele wereld. Dankzij mij zou de wereld alleen maar vriendelijk en meegaand zijn. Oorlog zou niet meer bestaan.

 

Vraag 8: Als je een goed voornemen was dan zou ik beter voor mezelf zorgen met kleine dagelijkse gebaren die mijn welzijn verhogen. Wekelijks zou ik vaker dingen doen die ervoor zorgen dat ik me geestelijk en lichamelijk goed voel, en altijd mooi.

What's new

ONS ONLINE MAGAZINE